Inxhinieri Metal 2008 është një kompani e angazhuar në prodhimin dhe shitjen me shumicë e plastike ribbed dhe fletë galvanizuar, si dhe elementet Railings falsifikuara.

Kompania është e angazhuar në tregtinë e të gjitha llojet e profileve katrore, Provoni katror, ​​unp dhe profilet INP, flahovi, fletë të nxehtë dhe të ftohtë mbështjellë, anijeve dhe fletë shtancan, metal të plotë, Tela, rrjetet, elementet e Fencing dhe produkteve të tjera.

Të gjitha materialet ne furnizim në mbarë Republikën e Maqedonisë.
Të gjitha të drejtat e rezervuara. Inxhinieri Metal 2013